Moeder & Dochter meets Make-OverAmélie (36) is getrouwd, heeft 3 jongens en was tot voor kort eigenaresse bij Trouwerie Merrie Mie in Oost-Souburg. Maar waarom tot voor kort?? Hoe leuk is het om elke dag met bruiden te werken! Na jaren dit geweldige bedrijf te runnen heeft ze namelijk nog meer passies; ze is zich namelijk aan het omscholen tot orthomoleculair therapeut. ( huh, wat? google maar eens ;) ) Ze leert zichzelf de blubber om vervolgens in het najaar haar eigen praktijk te openen! Overigens is ze ook een bekend blogger van 'Blond met een groen geloof' en is ze bezig met haar 2e boek!! Genoeg reden om van de ene passie over te stappen naar de andere passie dus.

Conny (62) is getrouwd en Amélie is haar enige dochter, maar ze kan ook volop genieten van haar 3 kleinzoons! Conny is een actief vrijwilligster met name in de ouderenzorg waar ze inloopmiddagen voor de ouderen verzorgt, maar ook cateringwerkzaamheden. Om haar week vol te maken en goed voor zichzelf te zorgen sport ze 3 keer in de week; dinsdag de wandelclub, woensdag naar yoga en donderdag naar aquafit in het zwembad. Ik bedenk mezelf net hoe weinig ik zelf doe terwijl ze mij dit vertelt...

Conny wilde graag dit arrangement beleven met haar enige dochter, het is dan ook een ideale activiteit om samen te doen! Amélie heeft echter in december dit arrangement al gevolgd met haar collegae van Trouwerie Merrie Mie (jaja, ook geschikt als teamuitje!) Maar ze vond het zo leuk dat ze het graag opnieuw deed met haar moeder, maar nu voor een totaal andere look ging! Conny wilde graag een nieuwe outfit voor de pasen en tevens ook een leuke set voor het vieren van het aankomende pensioen van haar man André.

Conny is blij met haar benen, waarschijnlijk door het vele fietsen! Ook nu denk ik weer; doe ik te weinig ;) Hierdoor gaat ze ook voor een jurkje of rok. Uiteindelijk is het voor een tijdloze zwarte rok gegaan van een heerlijke stof, die ook echt heerlijk zit! Minder blij is ze met haar schouders, deze zijn volgens haar te breed. Een goede oplossing hiervoor is een printje te gebruiken (in printjes lijkt echt alles smaller!!) Ze kiest voor een hippe blouse met met strik om de hals en een toffe print met af en toe een geel voorjaarskleurtje er in. Haar make-up maakt ok een verschil.Van zichzelf heeft ze niet veel wenkbrauwen en nu worden haar ogen goed aangezet voor de fotoshoot.

Amélie ging vorige keer voor een jurkje, maar kiest nu voor een prachtige uitlopende pantalon, welke haar met de pumps eronder veel langer maakt. (uitlopende pijpen komen helemaal terug, mijn hart doet een sprongetje!!) De top met vrolijke bloemenprint laat het voorjaar helemaal tot zijn recht komen. Leuke details van de top zijn aan de mouwen te vinden waaar een leuke strik zit en de mooie boothals is echt een eyecather! Het volle haar van Amélie word met man en macht tot een knot op haar hoofd gedrapeerd. Ik vind altijd, hoe hoger, hoe jonger. Aangezien Amélie net zo oud is als mij, voelde dat goed!! Hup make up erop en Amélie is weer een fotomodel in de dop!

Ik vraag de dames na hun toffe dag wat ze er van vonden; helemaal leuk!! Gecombineerd met 2 andere koppels die het arrangement boekten die dag hebben ze het reuze naar hun zin gehad. Wie ze ook zo'n arrangement gunnen?

Conny gunt het haar collega Johanneke die een pittige tijd achter de rug heeft en daardoor eens goed in de watten gelegd mag worden.

Amélie gunt het... mij! (ik moet jullie overigens vertellen dat Amélie tevens mijn schoonzusje is) Waarom?! vraag ik vol verbazing.. Ze vind dat ik zelf eens mag genieten van mijn eigen succes. Nou blozen dat ik deed! Of all people vond ik dit daadwerkelijk zo enorm lief!

Dank Conny & Amélie, we hebben van jullie genoten! Lieve groet namens de make-over meiden; Sandra, Sandra, Heidi, Petra, Charmaine & Elize